Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

112

18-jarige man bewusteloos geslagen na straatroof in Muziekwijk

18-jarige man bewusteloos geslagen na straatroof in Muziekwijk

Mis geen aanbiedingen meer in Almere!
Via de Reclamefolder-app ontvang je wekelijks een nieuw overzicht van alle aanbiedingen bij winkels in de stad.

Informatie

Een 18-jarige man uit Almere is woensdagmiddag slachtoffer geworden van een gewelddadige beroving waarbij hij anderhalf uur buiten bewustzijn is geweest. Dat meldt de politie.

De politie kreeg rond 19.00 uur een melding dat er een straatroof had plaatsgevonden op de Operetteweg. Het slachtoffer vertelde dat hij rond 17.00 uur op een fiets/voetpad tussen de Operetteweg en Musicalstraat liep, toen twee jongens hem van achter benaderden. Het tweetal eiste geld waarbij het slachtoffer werd geslagen.

Het slachtoffer gaf aan dat hij na anderhalf uur weer wakker werd en opmerkte dat zijn jas en telefoon waren gestolen. Daarna is hij naar het huis van bekenden gelopen waar de politie is ingeschakeld. Ambulancepersoneel heeft het slachtoffer nagekeken, maar deze hoefde niet meer naar het ziekenhuis.

Signalementen

De eerste verdachte heeft een blanke huidskleur en is ongeveer 18 19 jaar oud. Hij is circa 1.85 meter lang en droeg een grijskleurig vest met capuchon.

De tweede verdachte heeft een donkergetinte huidskleur en is eveneens 18 19 jaar oud. Verder is hij circa 1.85 meter lang en droeg een zwarte lederen ja en sprak Nederlands met een accent.

Onderzoek

De recherche is een onderzoek gestart en roept getuigen op om zich te melden. Zo wil de recherche voornamelijk spreken met mensen die getuigen zijn geweest van de straatroof, het slachtoffer bewusteloos hebben zien liggen of meer informatie hebben dat bij het onderzoek kan helpen.

Getuigen kunnen zich melden bij de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en de stad Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Ben jij de 31.148
e
volger?

Advertentie (verbergen?)

Deals en tips voor jou..

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Advertentie (verbergen?)

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 15.2 ℃
Voelt als 14.6 ℃
Gemiddeld
Laagst 15.2 ℃ (01.10 uur)
Hoogst 15.9 ℃ (00.00 uur)

Bekijk actuele weer

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog