18-jarige man bewusteloos geslagen na straatroof in Muziekwijk
Klik om te vergroten


18-jarige man bewusteloos geslagen na straatroof in MuziekwijkGeplaatst door Max Joling
Laatste update op donderdag 24 november 2016 om 15:57 uur


Een 18-jarige man uit Almere is woensdagmiddag slachtoffer geworden van een gewelddadige beroving waarbij hij anderhalf uur buiten bewustzijn is geweest. Dat meldt de politie.

De politie kreeg rond 19.00 uur een melding dat er een straatroof had plaatsgevonden op de Operetteweg. Het slachtoffer vertelde dat hij rond 17.00 uur op een fiets/voetpad tussen de Operetteweg en Musicalstraat liep, toen twee jongens hem van achter benaderden. Het tweetal eiste geld waarbij het slachtoffer werd geslagen.

Het slachtoffer gaf aan dat hij na anderhalf uur weer wakker werd en opmerkte dat zijn jas en telefoon waren gestolen. Daarna is hij naar het huis van bekenden gelopen waar de politie is ingeschakeld. Ambulancepersoneel heeft het slachtoffer nagekeken, maar deze hoefde niet meer naar het ziekenhuis.

Signalementen

De eerste verdachte heeft een blanke huidskleur en is ongeveer 18 19 jaar oud. Hij is circa 1.85 meter lang en droeg een grijskleurig vest met capuchon.

De tweede verdachte heeft een donkergetinte huidskleur en is eveneens 18 19 jaar oud. Verder is hij circa 1.85 meter lang en droeg een zwarte lederen ja en sprak Nederlands met een accent.

Onderzoek

De recherche is een onderzoek gestart en roept getuigen op om zich te melden. Zo wil de recherche voornamelijk spreken met mensen die getuigen zijn geweest van de straatroof, het slachtoffer bewusteloos hebben zien liggen of meer informatie hebben dat bij het onderzoek kan helpen.

Getuigen kunnen zich melden bij de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.