Voortvluchtige Belg (31) in Almere aangehouden door arrestatieteam
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


Voortvluchtige Belg (31) in Almere aangehouden door arrestatieteamGeplaatst door Max Joling
Laatste update op vrijdag 25 november 2016 om 11:10 uur


Een arrestatieteam van de politie heeft woensdag op verzoek van de Belgische autoriteiten een voortvluchtige aangehouden. De 31-jarige Belg werd gezocht vanwege gevangenisstraf van 15 jaar vanwege doodslag en diefstal met geweld.

De politie kwam de man op het spoor door een speciaal politieteam genaamd FastNL dat zich richt op de opsporing en aanhouding van personen die internationaal gesignaleerd staan.

Verblijfplaats

De politie herkende de man toen hij een viswinkel in Almere bezocht. Vervolgens is de man door een arrestatieteam aangehouden en zal binnenkort worden uitgeleverd aan BelgiŽ.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.