Minderjarige meisjes in elkaar geslagen en beroofd in Almere Centrum
Klik om te vergroten


Minderjarige meisjes in elkaar geslagen en beroofd in Almere CentrumGeplaatst door Max Joling
Laatste update op dinsdag 29 november 2016 om 16:41 uur


De politie heeft maandagmiddag drie verdachten aangehouden nadat zij twee minderjarige meisjes mishandelde en vervolgens werden beroofd.

Rond 14.00 uur werden de twee slachtoffers belaagd door een groep jongeren waarbij zij klappen kregen en n van hen werd beroofd van haar koptelefoon. Ook werd geist dat zij haar telefoon afgaf, maar dat deed zij niet.

De straatroof en de mishandeling werd opgemerkt door omstanders die te hulp schoten.

Aanhoudingen

Nadat de politie ter plaatse was gekomen werden er twee verdachten, meisjes van 14 en 15 jaar oud, aangehouden. Een ander 15-jarig meisje kwam later naar het politiebureau om verhaal te halen waar ook zij is aangehouden. De drie verdachten zitten nog vast.

Opnames

Volgens de politie waren er tijdens de straatroof en mishandeling veel personen aan het filmen, de recherche zou graag deze beelden willen hebben voor hun verdere onderzoek.

Getuigen of mensen met beeldmateriaal kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844. Ook is het mogelijk om het beeldmateriaal online in te sturen via de website van de politie.

[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.