Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

112

Minderjarige meisjes in elkaar geslagen en beroofd in Almere Centrum

Minderjarige meisjes in elkaar geslagen en beroofd in Almere Centrum

Wil jij een reclamevrije website?
Dat kan! Voor slechts €3,- per jaar zie je géén advertenties meer. Tevens steun je ons financieel! Klik hier voor álle voordelen en informatie.

De politie heeft maandagmiddag drie verdachten aangehouden nadat zij twee minderjarige meisjes mishandelde en vervolgens werden beroofd.

Rond 14.00 uur werden de twee slachtoffers belaagd door een groep jongeren waarbij zij klappen kregen en n van hen werd beroofd van haar koptelefoon. Ook werd geist dat zij haar telefoon afgaf, maar dat deed zij niet.

De straatroof en de mishandeling werd opgemerkt door omstanders die te hulp schoten.

Aanhoudingen

Nadat de politie ter plaatse was gekomen werden er twee verdachten, meisjes van 14 en 15 jaar oud, aangehouden. Een ander 15-jarig meisje kwam later naar het politiebureau om verhaal te halen waar ook zij is aangehouden. De drie verdachten zitten nog vast.

Opnames

Volgens de politie waren er tijdens de straatroof en mishandeling veel personen aan het filmen, de recherche zou graag deze beelden willen hebben voor hun verdere onderzoek.

Getuigen of mensen met beeldmateriaal kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844. Ook is het mogelijk om het beeldmateriaal online in te sturen via de website van de politie.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 3.3 ℃
Voelt als 0.4 ℃
Gemiddeld
Laagst 2.7 ℃ (00.00 uur)
Hoogst 3.3 ℃ (08.20 uur)

Bekijk actuele weer

(Advertentie verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog
Sale (NL)