Zwaargewonde bij eenzijdig ongeval op Hogering
❤️ Draag jij bij aan onze blijvende onafhankelijkheid? - Klik hier voor info! ❤️
Klik om te vergroten


Zwaargewonde bij eenzijdig ongeval op HogeringGeplaatst door Max Joling
Laatste update op vrijdag 02 december 2016 om 13:33 uur


Vrijdagochtend heeft er een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de Hogering waarbij één persoon zwaargewond is geraakt.

Nadat de hulpdiensten ter plaatse waren gekomen, bleken er twee personen in het voertuig te zitten van wie één niet meer bij kennis was. Beide personen zijn naar het ziekenhuis overgebracht.

Onderzoek zal moeten uitwijzen hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden. Het verkeer is enige tijd omgeleid vanwege de afzettingen.

Glad op de weg

Ondanks dat de oorzaak van het ongeval nog niet bekend is, valt het volgens de politie op dat er de laatste dagen meerdere aanrijdingen hebben plaatsgevonden waarbij een glad wegdek een rol kan spelen.

De politie adviseert weggebruikers om de snelheid en de afstand tot de voorliggers aan te passen in dit soort situaties.

[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.