Gewapende overval op snackbar in Faunabuurt
❤️ Draag jij bij aan onze blijvende onafhankelijkheid? - Klik hier voor info! ❤️
Klik om te vergroten


Gewapende overval op snackbar in FaunabuurtGeplaatst door Max Joling
Laatste update op maandag 19 december 2016 om 14:28 uur


Zondagavond werd een gewapende overval gepleegd op een snackbar aan de Beverstraat, de politie zoekt een specifieke getuige.

Rond 20.30 uur rende een onbekende man met een vuurwapen de snackbar binnen waar hij om geld vroeg. Daarna rende de man zonder buit hard weg in de richting van de Haasweg.

Signalement

De verdachte is een lichtgetinte man van circa 20 jaar oud en 1.70 meter lang. Hij was gekleed in een zwarte jas met capuchon en droeg een spijkerbroek. De verdachte had een rode plastic tas bij zich.

Specifieke getuige gezocht

Een medewerker van de meldkamer ontving een telefoontje van een onbekende melder die vertelde dat hij de verdachte vermoedelijk in een auto had zien stappen. De recherche wil graag met deze melder spreken, aangezien deze mogelijk meer kan vertellen over de verdachte.

Informatie kan worden doorgegeven via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.


Oud en nieuw taart winnen? Klik hier voor meer informatie

[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.