Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

112

[Foto's] Kettingbotsing tussen 4 auto's in Muziekwijk

[Foto's] Kettingbotsing tussen 4 auto's in Muziekwijk

Wil jij een reclamevrije website?
Dat kan! Voor slechts €3,- per jaar zie je géén advertenties meer. Tevens steun je ons financieel! Klik hier voor álle voordelen en informatie.
Donderdagochtend rond 09.00 uur heeft er een aanrijding tussen 4 auto's plaatsgevonden op de Muziekdreef in Almere Stad. Door de klap liepen de voertuigen flinke schade op. Eén inzittende werd in de ambulance nagekeken, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Alle andere betrokkenen kwamen met de schrik vrij. Door het ongeval was de hele Muziekdreef enige tijd afgesloten waardoor het verkeer werd omgeleid. Foto's: Bob Friedländerpoint-blur_dec222016_123819

[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 3.5 ℃
Voelt als 0.7 ℃
Gemiddeld
Laagst 2.7 ℃ (00.00 uur)
Hoogst 3.5 ℃ (09.19 uur)

Bekijk actuele weer

(Advertentie verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog
Sale (NL)