Gevonden lichaam in Almere Haven is van vermiste Jdesse Boerenveen (40)
❤️ Draag jij bij aan onze blijvende onafhankelijkheid? - Klik hier voor info! ❤️
Klik om te vergroten


Gevonden lichaam in Almere Haven is van vermiste Jdesse Boerenveen (40)Geplaatst door Max Joling
Laatste update op donderdag 22 december 2016 om 22:47 uur


Het lichaam dat donderdagmiddag werd gevonden in het water bij het strand van Almere Haven, is van de sinds 1 december vermiste Jdesse Boerenveen uit Zaandam.

De 40-jarige man was voor het laatst gezien op 1 december in Almere. Op 13 december besteedde het televisieprogramma Opsporing Verzocht nog aandacht aan de vermissing.

Aanhoudingen

Tijdens het onderzoek wat begin december startte, zijn er in totaal 4 personen aangehouden waarvan inmiddels één persoon is heengezonden maar nog wel verdachte is.

Het is nog niet bekend hoe Jdesse om het leven is gekomen, daarvoor zal nog sectie worden verricht op het lichaam. Ook is de recherche nog druk bezig met het onderzoek.

 

[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.