Aanhoudingen na opstootje op Grote Markt
Klik om te vergroten


Aanhoudingen na opstootje op Grote MarktGeplaatst door Max Joling
Laatste update op dinsdag 27 december 2016 om 11:43 uur


In de nacht van maandag op dinsdag heeft de politie drie mannen aangehouden na een opstootje tussen een groep van 40 personen op de Grote Markt in Almere Stad.

Rond 04.30 uur kwam de melding bij de politie dat er een vechtpartij had plaatsgevonden op de Grote Markt. Agenten kwamen ter plaatse en zagen dat er niet werd gevochten, maar dat er meerdere woordenwisselingen waren in een groep van ongeveer 40 mensen.

En man viel op door overal zich mee te bemoeien. Agenten vorderden de groep weg te gaan. De man die opviel, vertrok met een man of tien maar de groep kwam even later weer terug waarop agenten hen vorderden om opnieuw weg te gaan.

Hieraan werd niet voldaan, waarna de man die al eerder opviel werd aangehouden. De groep bemoeide zich met de aanhouding van de man waarbij wat duw- en trekwerk ontstond. Omdat n van hen een agent vastpakte, werd een politiehond ingezet die de verdachte beet.

Drie mannen, een 34-jarige en twee 23-jarige mannen uit Diemen, werden aangehouden. De drie zitten vast voor nader onderzoek.

[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.