Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

112

Aanhoudingen na opstootje op Grote Markt

Aanhoudingen na opstootje op Grote Markt

Mis geen aanbiedingen meer in Almere!
Via de Reclamefolder-app ontvang je wekelijks een nieuw overzicht van alle aanbiedingen bij winkels in de stad.

Informatie

In de nacht van maandag op dinsdag heeft de politie drie mannen aangehouden na een opstootje tussen een groep van 40 personen op de Grote Markt in Almere Stad.

Rond 04.30 uur kwam de melding bij de politie dat er een vechtpartij had plaatsgevonden op de Grote Markt. Agenten kwamen ter plaatse en zagen dat er niet werd gevochten, maar dat er meerdere woordenwisselingen waren in een groep van ongeveer 40 mensen.

En man viel op door overal zich mee te bemoeien. Agenten vorderden de groep weg te gaan. De man die opviel, vertrok met een man of tien maar de groep kwam even later weer terug waarop agenten hen vorderden om opnieuw weg te gaan.

Hieraan werd niet voldaan, waarna de man die al eerder opviel werd aangehouden. De groep bemoeide zich met de aanhouding van de man waarbij wat duw- en trekwerk ontstond. Omdat n van hen een agent vastpakte, werd een politiehond ingezet die de verdachte beet.

Drie mannen, een 34-jarige en twee 23-jarige mannen uit Diemen, werden aangehouden. De drie zitten vast voor nader onderzoek.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en de stad Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Ben jij de 26.307
e
volger?

Advertentie (verbergen?)

Deals en tips voor jou..

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Advertentie (verbergen?)

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 14.7 ℃
Voelt als 13.3 ℃
Gemiddeld
Laagst 8.7 ℃ (05.40 uur)
Hoogst 15.2 ℃ (09.04 uur)

Bekijk actuele weer

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog