1

Word jij onze 37,399e volger?

instagram

linkedin

13-jarige jongen moet zich uitkleden bij gewelddadige straatroof in De Wierden

112 De Wierden


Maandagavond kon een verdachte aangehouden worden op verdenking van een straatroof bij bushalte De Wierden in Almere Haven.

Rond 22.00 uur stapte een 13-jarige jongen de bus in bij station Almere Haven. Bij bushalte de Hoven stapte een groepje jongens in. Toen de jonge Almeerder bij De Wierden uitstapte, kwam het groepje achter hem aan.

Het slachtoffer wilde op zijn fiets wegfietsen, maar iemand uit het groepje pakte zijn mobiele telefoon af waarna zijn fiets werd vastgepakt. Het groepje wilde dat de Almeerder meeging naar een steeg verderop.

In de steeg moest het slachtoffer enkele kledingstukken uittrekken waarbij hij werd geslagen. Vervolgens lieten ze hem gaan en fietste hij naar huis waarbij de politie werd ingeschakeld.

Aanhouding

Na onderzoek kwam er een 16-jarige verdachte naar voren. Deze jongen uit Almere werd in zijn woning aangehouden en is vastgezet. Het onderzoek naar de andere verdachten is in volle gang.


Tags bij dit artikel: De Wierden

Buurtmeldingen Ontvang gratis een melding via Facebook Messenger bij nieuws over De Wierden of een andere buurt naar keuze. Ook kun je de voorkeur opgeven om meldingen te ontvangen bij belangrijk nieuws, weeralarmen, hinder op het spoor en winacties.

Vacature-alert - 17 nieuwe vacatures!

Er zijn de afgelopen week in totaal 17 vacatures geplaatst voor banen in de regio's Almere, Hilversum, Naarden, Dronten, Weesp, Lelystad en Huizen.

Bekijk overzicht


Meer artikelen in 112


Weer

Weer in Almere

Maandag 18 oktober 2021

13.5 °C

Licht bewolkt, temperatuur voelt aan als 10,4 °C. - meer weer »

Ma

13 - 18 °

Di

15 - 18 °

Wo

11 - 11 °

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je iedere zondag de nieuwsbrief ontvangen met daarin nieuws van de afgelopen week, agendatips, vacatures en winacties?

Uitschrijven kan op ieder gewenst moment met één klik.

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only