Almeerder Roy Ishak voor vierde keer op rij 'Beste Opleider van Nederland'
❤️ Draag jij bij aan onze blijvende onafhankelijkheid? - Klik hier voor info! ❤️
Klik om te vergroten


Almeerder Roy Ishak voor vierde keer op rij 'Beste Opleider van Nederland'Geplaatst door Max Joling
Laatste update op donderdag 14 december 2017 om 12:39 uur


Wat Ajax en PSV reeds lukte in het voetbal, speelt Roy Ishak klaar als opleider: 4 keer op rij de primus zijn van Nederland. Donderdag 7 december stond de opleider uit Almere alweer op het hoogste schavot, ditmaal in het congrescentrum Seats2meet in Utrecht: daar organiseerde vergelijkingssite Springest de prestigieuze prijsuitreiking van 'de Beste Opleider van Nederland 2017'. Roy Ishak kaapte de oppergaai weg in de categorie Internet & Media. Met een gemiddelde beoordeling van een 9,6 scoorde hij zelfs hoger dan bij zijn vorige triomfen. Ook in andere categorieŽn hoort Roy bij de top van Nederland. Hij haalde eveneens een top 5-positie voor Communicatie, Marketing, Beste Trainer en Beste Opleider Overall. Dit jaar volgden 401 deelnemers zijn copywriting cursus en SEO cursus, waarvan er 161 een score gaven. De uitstekende beoordeling dankt Roy aan zijn unieke aanpak. Hij stemt elke opleiding af op de concrete situatie van de cursisten, met voorbeelden en oefeningen uit diens dagelijkse praktijk. Daardoor is de lesstof meteen toepasbaar, en zien de cursisten onmiddellijk hun resultaten verbeteren. Springest is de grootste onafhankelijke vergelijkingssite van Nederland voor opleidingen en trainingen. De website brengt het aanbod samen van ruim 5.200 opleiders, die automatisch deelnemen aan de jaarlijkse verkiezing.

Enkele beoordelingen van cursisten:

  • "Dat waren een hoop eyeopeners in 2 dagen. Ik ben met een hoop praktische tips en een lach op mijn gezicht naar huis gegaan."
  • "Roy heeft ons een perfecte start gegeven, we hebben meteen al meer aanmeldingen dan voorheen."
  • "Interactie tussen trainer en leerlingen is erg fijn. Geen moment waarop mijn aandacht verslapte. Top!"

[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.