Almeerder Gilbert Keyzer komt met roman 'Ondersteunende diensten'
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


Almeerder Gilbert Keyzer komt met roman 'Ondersteunende diensten'Geplaatst door Max Joling
Laatste update op dinsdag 23 januari 2018 om 15:48 uur


Komende woensdag verschijnt de zesde roman van de Almeerse auteur Gilbert Keyzer. Het boek heeft de titel 'Ondersteunende diensten'. In het boek wordt het leven behandeld van een jonge man die na enkele baantjes kiest voor een carrière in de gezondheidszorg maar, of dat nu zo een goed idee is? Achtervolgd door de liefde en complicaties uit zijn nog prille loopbaan komt het personage steeds verder in het nauw. De Almeerse auteur schrijft sinds 2013 korte verhalen, novelles, gedichten, columns en daarnaast romans waarvan het zesde exemplaar komende woensdag verschijnt, het nieuwe boek zal onder andere verkrijgbaar zijn via bol.com.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.