Een lange rij voor de winkel van MediaMarkt in Almere Stad: donderdag om 00.00 uur starten de btw vrije dagen van de elektronicaketen.

Alhoewel de btw vrije dagen pas om middernacht van start gaan, mocht het filiaal in Almere woesdagavond om 18.00 uur al starten met de actie.

Voor wachtende klanten zijn hapjes en drankjes beschikbaar. Ook is er livemuziek en mogen klanten aan het rad van fortuin draaien waarbij verschillende prijzen te winnen zijn.style="display:block"
data-ad-client="ca-pub-1549742590686046"
data-ad-slot="1235109849"
data-ad-format="auto">


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit


Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 432