Klik om te vergroten

Meisjes mishandeld en beroofd in Bouwmeesterbuurt
Laatste update: zondag 25 februari 2018 - 11:04 uur


Dinsdagmiddag zijn twee meisjes mishandeld en beroofd in het Polderpark, de politie is opzoek naar getuigen.

Volgens de politie waren de twee meisjes aan het spelen op het schoolplein toen zij rond 16.05 werden aangesproken door drie andere meisjes die naar de tijd vroegen. Het drietal gaf hierbij aan dat zij waren verdwaald. De twee meisjes hielpen het drietal op weg waarbij zij ter hoogte van een schelpenpad werden geslagen waarbij ook een telefoon van één van de slachtoffers werd buitgemaakt.

Vervolgens rende het drietal weg in de richting van de M.J. Granprè Moliérestraat.

Signalementen

  • Verdachte 1 is een meisje van ongeveer 16 á 17 jaar oud en ongeveer 1.50 meter lang. Zij heeft een blanke huidskleur en zwart krullend haar. Zij droeg donkere kleding en donkerblauwe schoenen met daarop een geel rondje;
  • Verdachte 2 is een meisje van ongeveer 16 á 17 jaar oud. Zij heeft een getinte huidskleur, had een knotje in het haar en droeg een rode jas en zwarte broek;
  • Verdachte 3 is een meisje van ongeveer 16 á 17 jaar oud en ongeveer 1.70 meter lang. Zij heeft een getinte huidskleur, had een knotje in het haar en droeg een grijze sjaal met lichtroze ruitmotief.

Getuigenoproep

Een ieder die meer informatie weet over deze gewelddadige straatroof wordt verzocht om contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Deel dit artikel dan via social media!