Klik om te vergroten(Foto door: Guido Breedveld)

Dirk Scheele komt naar KAF: win kaarten!
Laatste update: vrijdag 02 februari 2018 - 16:54 uur


Op zondag 18 februari speelt kinderpopster Dirk Scheele samen met een liveband zijn vrolijke popconcert 'Feest!!!' in Kunstlinie Almere Flevoland (KAF) - speciaal voor de kleintjes onder ons speelt hij zijn leukste en bekendste kinderliedjes!

Op veler verzoek gaat Dirk Scheele op tournee met een èchte Rock & Rollband bestaande uit een basgitarist, toetsenist, drummer en een hartveroverende zangeres. De kinderen mogen allemaal meedoen, het wordt één groot feest!

Kinderliedjes

Al 25 jaar lang gaat Dirk Scheele de Nederlandse theaters en poppodia in zowel Nederland als België langs, zijn YouTube-kanaal wordt maandelijks ruim anderhalf miljoen keer bekeken.

"Het leukste van optreden vind ik om contact te maken met de kinderen en samen met hen een echt feestje te maken van iedere voorstelling", vertelt Dirk Scheele.

Win kaarten!

Almere Nieuws mag 4 kaarten weggeven voor de voorstelling op zondag 18 februari 2018 in Almere, de voorstelling begint om 14.00 uur.

Wil jij kans maken op de 4 kaarten voor de show van Dirk Scheele? Ga snel naar de pagina 'winacties' en doe mee! De winnaar wordt bekend gemaakt op dinsdag 13 februari 2018.

Meer informatie over de show van Dirk Scheele is te vinden op de website van Kunstlinie Almere Flevoland (KAF).


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Deel dit artikel dan via social media! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.