Klik om te vergrotenFoto: aangeleverd

Compleet vernieuwd BoatHouse weer open: win een diner voor twee!
Laatste update: maandag 05 februari 2018 - 13:47 uur


Na een grondige restyling is BoatHouse in Almere weer geopend voor het publiek: het restaurant aan de Noorderplassenweg was in januari gesloten om een comlpete metamorfose te ondergaan.

"Nu is het moment gekomen om het nieuwe interieur te tonen aan de gasten van BoatHouse Almere", vertelt Sjoerd van Barneveld (marketingmanager Debuut Horecabeheer en Ontwikkeling, het bedrijf achter het horecaconcept van BoatHouse).

Vernieuwde look & feel

"De vertrouwde, gemoedelijke, huiselijke en gastvrije sfeer is gebleven maar het restaurant aan het water heeft een heel nieuwe look & feel gekregen: de houtkleuren hebben plaatsgemaakt voor zachte aardse kleuren met veel groen en blauw. De vloeren zijn diep donker gekleurd en de witte kozijnen zijn verdwenen", vertelt Van Barneveld.

"Een mix van verschillende stijlen meubilair, een fraaie leestafel èn de bar als nieuwe eyecatcher maken van het vernieuwde BoatHouse een plek waar je graag wil zijn."

Aangepast naar waterrijke omgeving

Tijdens de restyling is er steeds een link gelegd naar de waterrijke omgeving waar BoatHouse is gevestigd. "Onze gasten zullen meer contact met buiten ervaren door de nieuwe zichtlijnen. De natuur komt door de authentieke materiaalkeuze dichterbij: buiten wordt binnen!", aldus Van Barneveld.

Ook de zalen en het terras hebben een make-over gekregen. BoatHouse is klaar voor de toekomst.

Win een diner voor twee!

Almere Nieuws mag een diner voor twee weggeven bij BoatHouse Almere, leuk om je partner mee te verrassen op Valentijnsdag!

Meedoen kan via de pagina 'winactie', de winnaar wordt op dinsdag 13 februari bekend gemaakt.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Deel dit artikel dan via social media! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.