Klik om te vergroten
Foto: Facebook


Gordon's nieuwe relatie met 27-jarige Kevin Bulgac is alweer beeindigd 'wegens dubbelleven'
Laatste update: maandag 12 februari 2018 - 18:28 uurDaar waar Almere Nieuws nog geen twee uur geleden een artikel publiceerde over Gordon's nieuwe relatie met de 27-jarige Kevin Bulgac uit Almere, heeft Gordon inmiddels wereldkundig gemaakt dat de relatie is beëindigd. De Almeerder blijkt een dubbelleven te hebben.

In een open brief schrijft Gordon dat hij geschrokken is van alle reacties omtrent zijn nieuwe (ex-)relatie: Kevin zou in het verleden relaties en ander 'plezier' hebben gehad waarvan er door sommigen aangifte van is gedaan bij de politie.

Intens verliefd

"Ik was de afgelopen maanden intens verliefd en hij ook op mij dacht ik en kon na de deceptie die mijn trouwshow met zich meebracht voor mij en voor de kijkers bijna niet geloven dat zo iemand als Kevin op mijn pad zou komen", schrijft Gordon.

Nu blijkt echter dat Kevin een dubbelleven leidde en meerdere relaties onderhield met zowel mannen als vrouwen. Sommige dames hebben aangifte gedaan bij politie omdat zij stiekem zijn gefilmd tijdens het verrichten van seksuele handelingen.

Gordon vervolgt: "Ik herken niets van dit in de persoon waar ik gelukkig mee was afgelopen tijd en ben dan ook in shock dat iemand zo intens gemeen kan zijn."

Wijsheid

De presentator zegt ondanks zijn eerdere vele teleurstellingen in de liefde opnieuw geraakt te zijn: "dit komt wederom keihard aan."

"Ik blijf er ondanks allles in geloven dat op een dag alles goed komt. Ik wens alle betrokkenen veel sterkte en Kevin wens ik wijsheid en kracht toe want de liefde die ik heb gegeven zal hij moeten missen en die rijkdom is nu zijn grote armoede", sluit Gordon af.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Deel dit artikel dan via social media! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.