Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Oude videobanden of foto's overzetten naar USB? Kom zaterdag naar Media Markt Almere!Foto door: Media Markt Almere

Heb je oude videobanden, cameratapes, super 8 of dubbel 8 spoelen, dia's negatieven of foto's die je graag overgezet wil hebben op een harde schijf, USB of DVD? Deze kun je ten alle tijden bij elke vestiging van Media Markt inleveren, ook bij Media Markt in Almere!

"Om deze dienst extra onder de aandacht te brengen organiseren wij ook speciale demodagen/inleverdagen. Op deze dag laat een demonstrateur zien hoe 8mm films worden gescand", vertelt een woordvoerder van Media Markt Almere.

Op zaterdag 17 februari is er een speciale demo/inleverdag bij Media Markt Almere waarbij er demonstraties worden gegeven. "De demonstrateur geeft ook advies en uitleg over het digitaliseren van alle andere producten en zal vragen beantwoorden wanneer iemand bijvoorbeeld twijfelt aan de kwaliteit van zijn of haar filmpje."

Tijdens de demo/inleverdag worden er tevens ook aantrekkelijke voordelen gegeven op alle ingeleverde digitaliseeropdrachten.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties