Klik om te vergroten
Foto door: Media Markt Almere


Oude videobanden of foto's overzetten naar USB? Kom zaterdag naar Media Markt Almere!
Laatste update: dinsdag 13 februari 2018 - 14:00 uurHeb je oude videobanden, cameratapes, super 8 of dubbel 8 spoelen, dia's negatieven of foto's die je graag overgezet wil hebben op een harde schijf, USB of DVD? Deze kun je ten alle tijden bij elke vestiging van Media Markt inleveren, ook bij Media Markt in Almere!

"Om deze dienst extra onder de aandacht te brengen organiseren wij ook speciale demodagen/inleverdagen. Op deze dag laat een demonstrateur zien hoe 8mm films worden gescand", vertelt een woordvoerder van Media Markt Almere.

Op zaterdag 17 februari is er een speciale demo/inleverdag bij Media Markt Almere waarbij er demonstraties worden gegeven. "De demonstrateur geeft ook advies en uitleg over het digitaliseren van alle andere producten en zal vragen beantwoorden wanneer iemand bijvoorbeeld twijfelt aan de kwaliteit van zijn of haar filmpje."

Tijdens de demo/inleverdag worden er tevens ook aantrekkelijke voordelen gegeven op alle ingeleverde digitaliseeropdrachten.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Deel dit artikel dan via social media! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.