Klik om te vergrotenFoto`s: aangeleverd

Kim (34) uit Stripheldenbuurt verrast met graffiti-kunstwerk voor Valentijnsdag
Laatste update: woensdag 14 februari 2018 - 17:34 uur


De 34-jarige Kim van Eijsden uit de Stripheldenbuurt heeft een wel heel uniek valentijnscadeau gehad: voor haar regelde haar vriend Ron namelijk een graffiti-kunstwerk bij de skatebaan aan de Evenaar in Almere Buiten.

"Hoe romantisch als iemand dit voor je heeft laten maken ergens waar je elke dag langsrijdt", aldus de verraste Kim. 

Geheimzinnig

Kim vertelt dat haar vriend Ron al een aantal dagen geheimzinnig deed en telkens aan het bellen was.

"Hij zei tegen mij dat er vandaag een pakketje werd afgeleverd en ik daarvoor thuis moest blijven. Omdat dit pakketje maar niet kwam belde ik hem op waarna hij zei dat het pakketje bij Albert Heijn was afgeleverd en of ik dat wilde ophalen."

Toen Kim samen met haar twee kinderen Liam en Roan op weg was naar de Albert Heijn trof zij haar vriend aan bij de skatebaan waar zij werd verrast met het kunstwerk. 

Op de vraag of Kim ook een valentijnscadeau had voor Ron: "Jazeker, een canvasdoek maar dat valt wel heel erg in het niet in tegenstelling tot zijn cadeau!"


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Deel dit artikel dan via social media! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.