Klik om te vergroten


Politie Almere Haven waarschuwt voor autodiefstallen
Laatste update: zondag 18 februari 2018 - 14:34 uurDe politie in Almere Haven waarschuwt voor autodiefstallen. Volgens de politie zijn er de afgelopen weken meerdere diefstallen uit Almere Haven.

"Er wordt over het algemeen gereedschap weggenomen uit de auto's", aldus de politie die oproept om alert te zijn. Ook adviseert de politie om geen waardevolle goederen achter te laten in auto's en om auto's goed af te sluiten.

Bij verdachte situaties wordt gevraagd om de politie te waarschuwen, zo zijn autokrakers volgens de politie voornamelijk te herkennen doordat zij onbestemd rondhangen in een steeg of portiek, doelloos rondlopen: "Ook een auto die op de parkeerplaats cirkelt of al een tijdje met draaiende motor in de straat staat kan verdacht zijn."


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Deel dit artikel dan via social media! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.