Lokale bezorgdienst ishipit zoekt 200 ondernemende koeriers in Almere
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten
Foto: aangeleverd


Lokale bezorgdienst ishipit zoekt 200 ondernemende koeriers in AlmereGeplaatst door Max Joling
Laatste update op dinsdag 20 februari 2018 om 16:29 uur


De lokale bezorgdienst ishipit welke in januari van start ging met een pilot in Almere, is opzoek naar 200 ondernemende koeriers.

"ishipit koeriers kunnen álles uit de buurt ophalen en bezorgen! De app zorgt ervoor dat gebruikers en koeriers elkaar vinden", vertelt Martine van Dorst (ishipit).

Gebruikers van de ishipit app kunnen zelf hun eigen koerier selecteren op basis van onder andere het tarief, afstand en beoordeling. De koerier, die als ZZP-er werkt, werkt dan ook in opdracht van de gebruiker. Ishipit zorgt voor de administratie, facturatie en biedt de koeriers de mogelijkheid om zich te verzekeren.

Daarnaast zijn er voor de koeriers goede afspraken gemaakt met de Belastingdienst waardoor zij op een eenvoudige manier aan de slag kunnen als ZZP-er.

Voordelen

Koeriers van ishipit bepalen zelf wanneer zij willen werken en hoeveel zij willen verdienen per opdracht. Na iedere opdracht wordt er direct uitbetaald.

Eigen ishipit shop

In maart krijgen koeriers de mogelijkheid om zelf menu’s van bestaande winkels en restaurants aan te maken als zijnde een zogenaamde ‘ishipit shop’ waardoor gebruikers makkelijker bij hun favoriete restaurant/winkel kunnen bestellen via de ishipit-app en ook eten van restaurants kunnen laten bezorgen waar voorheen alleen afhalen mogelijk was.

Zeer interessant voor de koeriers is dat zij zelf een commissie ontvangen over elke bestelling die wordt geplaatst via hun ‘shop’.

Ben je enthousiast geworden en wil je jezelf aanmelden als koerier of meer informatie ontvangen? Bezoek dan de website van ishipit. Ook kun je ishipit volgen op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.


Heb je de ishipit-app nog niet gedownload? Download deze dan nu voor je iOS- of Androidtoestel!


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.