Een 20-jarige man uit Almere is overleden nadat hij dinsdagavond werd neergeschoten in een woning aan de Kapitein de Langestraat. Dat meldt de politie.

Rond 21.20 uur kwam er bij de politie een melding binnen over de schietpartij. Toegesnelde agenten troffen de zwaargewonde man aan in de woning, er werd een traumahelikopter opgeroepen om medische hulp te verlenen.

De man werd naar het ziekenhuis gebracht waar hij aan zijn verwondingen is overleden.

Aanhoudingen

Bij de woning kon de politie direct twee mannen aanhouden. Een derde verdachte meldde zich in de nacht van dinsdag op woensdag op het politiebureau.

De drie verdachten (Almeerders van 17, 19 en 20 jaar) zitten vast voor verder onderzoek.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Sint & Piet Dwalen Af - Aflevering 3 (zaterdag 25 november 2023)

? DAAR ZIJN WE WEER! Met de derde aflevering. ? De stroom viel uit, maar het is toch gelukt om een uitzending te maken. VlogPiet is inmiddels onderweg naar Rotterdam. ? Dinsdag om 17.00 uur zie je aflevering #VIER! ?

Geplaatst door Sint & Piet Dwalen Af op Zaterdag 25 november 2023

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112