Klik om te vergroten
Foto: ASV Almere


[Update] Natuurijsbaan op FBK-Sportpark weer gesloten
Laatste update: donderdag 01 maart 2018 - 14:55 uurDe natuurschaatsbaan van schaatsvereniging ASV Almere opent donderdagmiddag om 13.30 uur haar deuren voor het publiek: het ijs is dik genoeg om te kunnen schaatsen, meldt de schaatsvereniging donderdagochtend.

De schaatsvereniging had het liefst de natuurschaatsbaan eind vorige week haar deuren al geopend maar, het ijs bleek te dun. Afgelopen dagen is het ijs nauwlettend in de gaten gehouden waarbij donderdagochtend bleek dat het ijs inmiddels dik genoeg is om op te kunnen schaatsen.

De toegang is 4,00 euro voor volwassenen en 2,00 euro voor kinderen. Voor diegenen die geen eigen schaatsen hebben kunnen bij de ijsbaan schaatsen huren voor 5,00 euro per paar.

Schaatsbaan gesloten (update 14.55 uur)

De natuurijsbaan is weer gesloten, meldt ASV Almere. Volgens de schaatsvereniging blijkt de zon momenteel een te sterke kracht te hebben waardoor het ijs het niet heeft gehouden. 

"Omdat het te gevaarlijk werd hebben we moeten besluiten de natuurijsbaan weer te sluiten", aldus de schaatsvereniging.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Deel dit artikel dan via social media! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.