NIEUW: Heb je wat te koop of ben je naar iets opzoek? Plaats gratis een oproep op Almere Nieuws! Klik hier voor meer informatie!
Klik om te vergroten

Straatrover aangehouden dankzij cameratoezicht op station Almere Centrum
Laatste update: vrijdag 02 maart 2018 - 15:01 uur


De politie heeft donderdagmiddag een 18-jarige man uit Almere aangehouden nadat hij eerder probeerde om een 19-jarige man uit Almere te beroven op station Almere Centrum. 

Volgens de politie zat het slachtoffer rond 17.00 uur op een bankje van perron 1 toen een ander persoon voor hem kwam staan en zijn tas wilde hebben. Het slachtoffer werd hierbij bedreigd en mishandeld. Het slachtoffer wist uiteindelijk weg te lopen en de politie in te schakelen.

Met behulp van cameratoezicht kon de verdachte worden aangehouden in de omgeving van het station. De verdachte zit vast voor verder onderzoek.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Deel dit artikel dan via social media!

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.