Klik om te vergroten
Foto: RTL


17 Almeerders willen meedoen aan Expeditie Robinson 2018
Laatste update: vrijdag 02 maart 2018 - 22:35 uurIn totaal 17 Almeerders hebben zich aangemeld om kandidaat te worden bij Expeditie Robinson 2018: zij moeten nu stemmen zien te verzamelen om kans te maken om daadwerkelijk één van de kandidaten te worden van het populaire televisieprogramma op RTL5.

Van verschillende Almeerders ontving onze redactie e-mails waarin wij werden gevraagd of wij hen konden helpen bij het verzamelen van stemmen. 

Beau Karamoy Faulhaber denkt een goede kans te maken om het televisieprogramma te winnen door zijn opleiding: "Ik ben 2,5 jaar opgeleid door beroepsmilitairen en oud-militairen. Daarom denk ik dat ik een goede kans maak om te winnen!"

Ook Julia Hendriks denkt dé tactiek gevonden te hebben: "Ik ben erg sportief, studeer sportkunde en turn/fitness. Ook ben ik in 2016 Europees kampioen cheerleading geworden. Niets is voor mij te gek!"

Eén ding hebben de Almeerders gemeen: allen zijn zij fan van het televisieprogramma en kijken er al jaren naar.

Alle kandidaten

Bekijk hieronder de promotievideo's van de kandidaten:

Angela Stroobach, Beau Karamoy Faulhaber, Beau van der Vliet, Celine Wubbolt, Franka Bouman, Gijs Visser, Jeffrey Loupias, John Bollemeijer, Julia Hendriks, Kristian Luschen, Leonie Loodema, Maaike Kosterman, Melissa Kops, Michael de Ruijter, Seb Min, Timo Roskam en Ursula Brown.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Deel dit artikel dan via social media! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.