Klik om te vergroten


Buitenzwembad in Weerwater komt er dit jaar niet meer
Laatste update: donderdag 08 maart 2018 - 09:32 uurHet plan van de gemeente Almere om een buitenzwembad te openen in het Weerwater, heeft vertraging opgelopen. Volgens de gemeente gaat dit komende zomer niet meer lukken.

Vorig jaar juli zinspeelde de gemeente over de komst van een 'openlucht zwemwaterbassin' gelegen aan het Weerwater en daarvoor in gesprek te zijn met een particuliere investeerder.

Petities

Inwoners van Almere hebben al jaren de wens voor een buitenzwembad, ondanks meerdere petities welke hebben geleid tot aandacht in de Almeerse politiek hebben geleid tot een onderzoek waaruit bleek dat een buitenzwembad in Almere niet rendabel is. 

Een woordvoerder van de gemeente laat aan Almere Nieuws weten dat er momenteel gesprekken worden gevoerd met een ondernemer waarbij het plan is om in de zomer van 2019 mogelijk een buitenzwembad te openen.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Deel dit artikel dan via social media! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.