Klik om te vergroten


Disco Love op de Libelle Zomerweek: maak kans op kaarten!
Laatste update: donderdag 08 maart 2018 - 10:38 uurLaat de spiegelballen maar draaien, want van 21 tot en met 27 mei staat het Almeerderstrand weer in het teken van de Libelle Zomerweek!

Op het Almeerderstrand wordt het komende editie swingen, meezingen en het vieren van de liefde.

Liefde voor muziek, voor Libelle, voor shoppen, voor elkaar maar ook voor een gezellig huis, fijne kleren, vrolijk groen èn lekker koken. En dat allemaal omlijst door geweldige muziek en aangekleed zoals alleen Libelle dat kan!

Helemaal Libelle

De Libelle Zomerweek is een onvergetelijk dagje uit met je moeder, zus, vriendin of collega.

Honderden standjes om eindeloos te shoppen, inspirerende gratis workshops, lekker eten, wervelende modeshows, optredens van geweldige artiesten, interviews met bekende schrijvers en politici, een fantastische sfeer - en dat voor ruim 83.000 vrouwen! Genoeg redenen om naar de Libelle Zomerweek te komen.

Disco Love

Liefde dus. En disco - met alle uitgelaten vrolijkheid die daarbij hoort. Gegoten in een inspirerend programma dat staat voor alles wat Libelle is: optimistisch, warm, gezellig en voor de vrouw van nu.

Mis het niet, let's groove & boogie on down!

Win kaarten

Almere Nieuws mag 5x2 kaarten weggeven voor de Libelle Zomerweek 2018! Wil jij kansmaken op kaarten? Doe dan snel mee aan de actie door de actiepagina te bezoeken.

De winnaars worden bekend gemaakt op zondag 8 april 2018.

-


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Deel dit artikel dan via social media! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.