NIEUW: Heb je wat te koop of ben je naar iets opzoek? Plaats gratis een oproep op Almere Nieuws! Klik hier voor meer informatie!
Klik om te vergroten

[Video] Frans Bauer komt naar Media Markt Almere voor foto- en signeersessie
Laatste update: vrijdag 09 maart 2018 - 11:49 uur


Frans Bauer komt op donderdag 15 maart naar Media Markt Almere voor een foto- en signeersessie ter gelegenheid van het album 'Levenslied'. 

De volkszanger zal om 19.00 uur aanwezig zijn waarna fans met hem op de foto kunnen en het album kunnen laten signeren, ook is het album te verkrijgen in de winkel. 

Daarnaast maken in totaal 5 fans kans op een meet & greet met Frans Bauer. Hierover maakt Media Markt Almere komende vrijdag meer bekend.

Meet & Greet

In totaal maken 5 fans kans om na afloop van de foto- en signeersessie een heuse Meet & Greet te beleven met de volkszanger. Aan hen is gevraagd om de zin 't gelukt dat..' af te maken en te WhatsAppen naar Media Markt via 06-27476418.

Ook is het mogelijk om de antwoorden te versturen via een privébericht via het Instagramkanaal van Media Markt.

-

Video


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Deel dit artikel dan via social media!

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.