PEILING: `Staking in het openbaar vervoer` - Klik hier om deel te nemen aan de peiling!
Klik om te vergrotenFoto door: PressVisuals.com

Wethouder De Leeuw reikt vrijwilligerspenning uit aan mevrouw Hoet uit Helmond
Laatste update: maandag 12 maart 2018 - 12:42 uur

Afgelopen vrijdag heeft mevrouw Hoet uit Helmond uit handen van wethouder De Leeuw de vrijwilligerspenning van de gemeente Helmond ontvangen als blijk van waardering voor haar 25-jarige vrijwilligerswerk in het Elkerliek Ziekenhuis. 

De afdeling Vrijwillig Patiëntenvervoer van het Elkerliek Ziekenhuis bestaat inmiddels ruim 34 jaar. Een groep vrijwilligers ondersteunt de verpleging door middel van het patiënten transport.  

Mevrouw Hoet is 25 jaar actief als vrijwilligster op deze afdeling, ook heeft zij zich in het verleden 22 jaar vrijwillig ingezet bij peuterspeelzaal 't Kruimeltje in Helmond Noord (waarvan 5 jaar als bestuurslid).

De onvermoeibare vrijwillige inzet gedurende vele  jaren is voor burgemeester en wethouders aanleiding geweest om aan mevrouw Hoet de vrijwilligerspenning van de gemeente Helmond toe te kennen.
 


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Deel dit artikel dan via social media!

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.