Klik om te vergroten
Foto door: PressVisuals.com


Wethouder De Leeuw reikt vrijwilligerspenning uit aan mevrouw Hoet uit Helmond
Laatste update: maandag 12 maart 2018 - 12:42 uurAfgelopen vrijdag heeft mevrouw Hoet uit Helmond uit handen van wethouder De Leeuw de vrijwilligerspenning van de gemeente Helmond ontvangen als blijk van waardering voor haar 25-jarige vrijwilligerswerk in het Elkerliek Ziekenhuis. 

De afdeling Vrijwillig Patiëntenvervoer van het Elkerliek Ziekenhuis bestaat inmiddels ruim 34 jaar. Een groep vrijwilligers ondersteunt de verpleging door middel van het patiënten transport.  

Mevrouw Hoet is 25 jaar actief als vrijwilligster op deze afdeling, ook heeft zij zich in het verleden 22 jaar vrijwillig ingezet bij peuterspeelzaal 't Kruimeltje in Helmond Noord (waarvan 5 jaar als bestuurslid).

De onvermoeibare vrijwillige inzet gedurende vele  jaren is voor burgemeester en wethouders aanleiding geweest om aan mevrouw Hoet de vrijwilligerspenning van de gemeente Helmond toe te kennen.
 


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Deel dit artikel dan via social media! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.