1

Word jij onze 37,208e volger?

instagram

linkedin

Politie zoekt getuigen van woningoverval in Faunabuurt

112 Faunabuurt


De politie is opzoek naar getuigen van een gewapende overval op een woning aan de Panterweg. Bij de overval raakten twee bewoners van de woning gewond.

Volgens de politie belden twee mannen vrijdagavond rond 21.20 uur aan bij de woning waarna zij onder bedreiging van wapens de woning binnendrongen. 

Na de overval is het tweetal gevlucht richting de Leeuwstraat. De politie heeft nog in de omgeving gezocht naar de verdachten, maar trof hen niet meer aan. 

Getuigenoproep

Eén van de daders droeg een zeer echt lijkend politie-uniform. De ander droeg donkere kleding. Beide mannen zijn rond de 20 á 30 jaar oud en hebben een donkergetint uiterlijk.

De recherche heeft de zaak in onderzoek en roept getuigen op om zich te melden bij de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.


Nieuw - tags bij dit artikel: Faunabuurt

Buurtmeldingen Ontvang gratis een melding via Facebook Messenger bij nieuws over Faunabuurt of een andere buurt naar keuze. Ook kun je de voorkeur opgeven om meldingen te ontvangen bij belangrijk nieuws, weeralarmen, hinder op het spoor en winacties.

Tip: Nederland is aan het eind van de coronamaatregelen! - Toe aan een vakantie door Corendon of trek je er op uit in eigen land en kun je een overnachting bij Fletcher Hotels goed gebruiken?


Meer artikelen in 112


Uitgelicht door de redactie

Weer

Weer in Almere

Dinsdag 21 september 2021

16.7 °C

Licht bewolkt, temperatuur voelt aan als 16,7 °C. - meer weer »

Di

9 - 20 °

Wo

13 - 18 °

Do

14 - 19 °

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je iedere zondag de nieuwsbrief ontvangen met daarin nieuws van de afgelopen week, agendatips, vacatures en winacties?

Uitschrijven kan op ieder gewenst moment met één klik.

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only