De politie is opzoek naar getuigen van een gewapende overval op een woning aan de Panterweg. Bij de overval raakten twee bewoners van de woning gewond.

Volgens de politie belden twee mannen vrijdagavond rond 21.20 uur aan bij de woning waarna zij onder bedreiging van wapens de woning binnendrongen. 

Na de overval is het tweetal gevlucht richting de Leeuwstraat. De politie heeft nog in de omgeving gezocht naar de verdachten, maar trof hen niet meer aan. 

Getuigenoproep

Eén van de daders droeg een zeer echt lijkend politie-uniform. De ander droeg donkere kleding. Beide mannen zijn rond de 20 á 30 jaar oud en hebben een donkergetint uiterlijk.

De recherche heeft de zaak in onderzoek en roept getuigen op om zich te melden bij de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112


Warning: Undefined variable $ip in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 359

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 359

Warning: Undefined variable $ip in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 360

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 360