Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Sharon (34) uit Almere wint auto bij MiljoenenjachtFoto door: Postcode Loterij

Sharon (34) uit Almere is de gelukkige winnaar van een gloednieuwe BMW in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat vanavond te zien was bij RTL 4. Presentatrice Linda de Mol maakte bekend dat Sharon de BMW won nadat een andere deelnemer, Ruud uit America, de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek in het finalespel.

Sharon is blij verrast: “Wow, wat een geweldige verrassing. Een BMW! Ik heb begin dit jaar mijn rijbewijs gehaald. Ik ga heerlijk genieten van deze auto.”

Een inwoner uit Voorburg speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 549.000 euro.

Meer Almeerders

In Postcode Loterij Miljoenenjacht strijden 10 Nederlandse wijken met elk 50 wijkgenoten om verschillende grote prijzen: Sharon won samen met 49 wijkgenoten uit postcodegebied 1317 een studioplek in de tv-show. Iedereen ging met een Bourgini Classic Kitchen Chef, een Wave Blender en het Bakbijbel kookboek naar huis.

Vorig seizoen viel een deelnemer uit Almere ook al in de prijzen, toen won Krijn Schouten (50) 1.120.000 euro in de finale van Miljoenenjacht.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties