Klik om te vergrotenFoto door: Postcode Loterij

Sharon (34) uit Almere wint auto bij Miljoenenjacht
Laatste update: zondag 25 maart 2018 - 21:59 uur


Sharon (34) uit Almere is de gelukkige winnaar van een gloednieuwe BMW in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat vanavond te zien was bij RTL 4. Presentatrice Linda de Mol maakte bekend dat Sharon de BMW won nadat een andere deelnemer, Ruud uit America, de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek in het finalespel.

Sharon is blij verrast: “Wow, wat een geweldige verrassing. Een BMW! Ik heb begin dit jaar mijn rijbewijs gehaald. Ik ga heerlijk genieten van deze auto.”

Een inwoner uit Voorburg speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 549.000 euro.

Meer Almeerders

In Postcode Loterij Miljoenenjacht strijden 10 Nederlandse wijken met elk 50 wijkgenoten om verschillende grote prijzen: Sharon won samen met 49 wijkgenoten uit postcodegebied 1317 een studioplek in de tv-show. Iedereen ging met een Bourgini Classic Kitchen Chef, een Wave Blender en het Bakbijbel kookboek naar huis.

Vorig seizoen viel een deelnemer uit Almere ook al in de prijzen, toen won Krijn Schouten (50) 1.120.000 euro in de finale van Miljoenenjacht.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Deel dit artikel dan via social media!