❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


Winactie: help de paashaas mee zoeken en win petit fours!Geplaatst door Max Joling
Laatste update op zondag 01 april 2018 om 09:10 uur


Kans maken op een aantal heerlijke petit fours? Lees snel verder - de paashaas is namelijk langs geweest op de website van Almere Nieuws en is een aantal paaseitjes verloren!

Help jij deze mee terugvinden? Dan maak je kans op een aantal heerlijke petit fours. Op de website zijn in totaal 4 zoekgeraakte paaseitjes te vinden maar let op - met het blote oog zijn deze bijna niet te zien.

De winnaars van de winactie worden op dinsdag 3 april op de hoogte gesteld, in totaal worden er twee winnaars uitgeloot door het systeem.


TIP: Kom je ook naar onze najaarsbingo komende zaterdag van 20.00 tot 22.30? Kans op zo'n 40 prijzen! Klik hier voor meer info: bingo.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.