Klik om te vergroten
Foto: aangeleverd


Joke Buis vertolkt op 12 april Johannes de Heer-liederen in modern jasje
Laatste update: woensdag 04 april 2018 - 10:37 uurZangeres Joke Buis geeft op donderdag 12 april een concert in Missiecentrum De Wegwijzer in Almere Buiten ten behoeve van het werk van de in Almere gevestigde hulporganisatie Zending over Grenzen. Tijdens dit concert zal zij bekende Johannes de Heer-liederen in een modern jasje ten gehore brengen.

Het belooft een mooie avond te worden voor alle generaties”, aldus Joke Buis. De zangeres wil zowel voor als met het publiek zingen.

Het zijn prachtige liedjes die je hart verwarmen”, vertelt Buis zelf over haar repertoire waarmee zij landelijke bekendheid geniet. Vanuit de kerk en dankzij haar opa en oma groeide zij zelf ook op met Johannes de Heer-liederen. “Mensen hebben misschien het idee dat de liedjes ouderwets zijn, maar in deze uitvoering zijn ze mooi voor iedereen. De teksten zijn tijdloos en de muziek is enorm opgefrist”, legt Buis uit.

Samen zingen en mensen zien genieten zijn de aspecten van het concert op 12 april waar de zangeres zelf naar uitkijkt, ook haar verbinding met hulporganisatie Zending over Grenzen roept veel enthousiasme op. “Wat ons verbindt, is de drive om vanuit onze christelijke leefwijze te vertellen over de liefde van God. Ik vind het mooi dat we gebruik kunnen maken van elkaars talenten om ons daarvoor in te zetten.

Los van deze missie heeft de zangeres ook veel zin om mooie muziek te maken met haar band waar ze heel trots op is. “Het wordt een avond waarop iedereen op een laagdrempelige manier kan genieten van mooie muziek.

Over het concert

Het concert vindt plaats in Missiecentrum De Wegwijzer in Almere Buiten (aan de Makassarweg 80) op donderdagavond 12 april van 20.00 tot 21.30 uur in samenwerking met Zending over Grenzen. Entree is 10,00 per persoon.

Zending over Grenzen is een in Almere gevestigde hulporganisatie, die kansarme gezinnen, kinderen en ouderen in Oost-Europa bijstaat in hun armoede en hen helpt naar zelfredzaamheid.

Meer informatie over het concert / aanmelden voor het concert kan via de website van Zending Over Grenzen.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Deel dit artikel dan via social media! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.