Klik om te vergroten
Foto's door: Bob Friedländer


[Foto's] Expositie van Majeed Saeeyan geopend door wethouder Frits Huis
Laatste update: zondag 08 april 2018 - 13:22 uurWethouder Frits Huis heeft zaterdagmiddag in restaurant Shandiez in Almere Haven onder toeziend oog van vele gasten de expositie van Majeed Saeeyan en zijn cursisten geopend. 

De opening werd verricht middels het doorknippen van een lint door Huis en Saeeyan bij een schilderij welke een creatie is van Michelle Friedländer - één van de cursisten van Saeeyan. Na de opening vonden er verschillende optredens plaats en konden de gasten genieten van verschillende gerechten welke vanaf maandag worden aangeboden in restaurant Shandiez.  

Tot en met volgende week zaterdag is de expositie te bezichtigen en worden er tevens verschillende workshops gegeven, deze workshops zijn in combinatie met een overheerlijk Iraans pre-diner. 

Foto's

-

-

-

-


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Deel dit artikel dan via social media! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.