Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

[Foto's] Expositie van Majeed Saeeyan geopend door wethouder Frits HuisFoto's door: Bob Friedländer

Wethouder Frits Huis heeft zaterdagmiddag in restaurant Shandiez in Almere Haven onder toeziend oog van vele gasten de expositie van Majeed Saeeyan en zijn cursisten geopend. 

De opening werd verricht middels het doorknippen van een lint door Huis en Saeeyan bij een schilderij welke een creatie is van Michelle Friedländer - één van de cursisten van Saeeyan. Na de opening vonden er verschillende optredens plaats en konden de gasten genieten van verschillende gerechten welke vanaf maandag worden aangeboden in restaurant Shandiez.  

Tot en met volgende week zaterdag is de expositie te bezichtigen en worden er tevens verschillende workshops gegeven, deze workshops zijn in combinatie met een overheerlijk Iraans pre-diner. 

Foto's

-

-

-

-

Lees ook: Expositie en workshops van kunstenaar Majeed Saeeyan in Almere Haven

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties