Klik om te vergroten


Agent bloedneus geslagen in Muziekwijk
Laatste update: donderdag 12 april 2018 - 15:42 uur



In de nacht van woensdag op donderdag liep een agent een bloedneus op bij een aanhouding in Muziekwijk.

Volgens de politie surveilleerden twee agenten rond 00.15 uur in de Muziekwijk. Op de Pianoweg viel hun oog op een bestelbus: de bestuurder remde een aantal keer, reed door om vervolgens daarna weer om te keren.

De agenten vertrouwden het niet en gaven de bestuurder een stopteken. De bestuurder stopte wel, maar begon direct tegen de agenten te schreeuwen. Agenten probeerden de man te kalmeren waarna hij de agenten echter begon te beledigen.

Bloedneus

Hierop hielden de agenten de man aan: de bijrijder probeerde de aanhouding tegen te houden waarna ook hij werd aangehouden. De twee verzetten zich tegen de aanhouding waarbij er klappen werden uitgedeeld aan de agenten, één agent werd een bloedneus geslagen. Ook de politie paste hierbij geweld toe om de mannen onder controle te krijgen.

De verdachten, een 27-jarige man uit Amsterdam en een 36-jarige man uit Lelystad, zitten vast voor verder onderzoek. De agenten hebben aangifte tegen hen gedaan.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Deel dit artikel dan via social media! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.