Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Agent bloedneus geslagen in MuziekwijkIn de nacht van woensdag op donderdag liep een agent een bloedneus op bij een aanhouding in Muziekwijk.

Volgens de politie surveilleerden twee agenten rond 00.15 uur in de Muziekwijk. Op de Pianoweg viel hun oog op een bestelbus: de bestuurder remde een aantal keer, reed door om vervolgens daarna weer om te keren.

De agenten vertrouwden het niet en gaven de bestuurder een stopteken. De bestuurder stopte wel, maar begon direct tegen de agenten te schreeuwen. Agenten probeerden de man te kalmeren waarna hij de agenten echter begon te beledigen.

Bloedneus

Hierop hielden de agenten de man aan: de bijrijder probeerde de aanhouding tegen te houden waarna ook hij werd aangehouden. De twee verzetten zich tegen de aanhouding waarbij er klappen werden uitgedeeld aan de agenten, één agent werd een bloedneus geslagen. Ook de politie paste hierbij geweld toe om de mannen onder controle te krijgen.

De verdachten, een 27-jarige man uit Amsterdam en een 36-jarige man uit Lelystad, zitten vast voor verder onderzoek. De agenten hebben aangifte tegen hen gedaan.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties