Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Almeerse VVD'er hackte computers bekende Nederlandse vrouwen voor naaktfoto'sDe Almeerse VVD'er Mitchell van der K. die zich afgelopen gemeenteraadsverkiezingen beschikbaar stelde als kandidaat, heeft zich schuldig gemaakt aan het hacken van computers van bekende Nederlandse vrouwen en het verspreiden van hun naaktfoto's. 

Dat schrijft De Telegraaf dinsdagochtend.

Onder de slachtoffers zouden onder andere vlogster Laura Ponticorvo en oud-hockeyer Fatima Moreira de Melo zijn geweest. 

Zetel

Van der K. zou recht hebben gehad op één zetel in de gemeenteraad van Almere, maar trok zich voor de verkiezingen terug. Volgens eigen zeggen 'vanwege privéomstandigheden'. 

Fractievoorzitter Hilde van Garderen verklaarde dat Van der K. de daadwerkelijke reden voor de VVD verborgen heeft gehouden. Uiteindelijk kwam het verhaal toch naar buiten. 

De man werd gearresteerd door een cyberteam van de politie en is computervredebreuk ten laste gelegd. 

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties