Klik om te vergrotenFoto: aangeleverd

Lil Kleine en Chef Special ook op Strandfestival ZAND
Laatste update: donderdag 19 april 2018 - 10:09 uur


Strandfestival ZAND heeft de laatste namen bekendgemaakt voor de 11e editie van het festival. Rapper Lil Kleine en de Haarlemse band Chef’Special zijn op zaterdag 25 augustus te bewonderen op het strand van Almere.

Eerder werd al bekend gemaakt dat ook Guus Meeuwis, Anouk, BLØF, Typhoon, Nielson en Coen & Sander op het hoofdpodium van het zomerfestival staan. Met de aankondiging van deze twee acts is de gehele line-up compleet.

Zowel Chef’Special als Lil Kleine stonden één keer eerder op het festival. Presentatrice Lieke van Lexmond daarover: “Chef’Special maakte vorig jaar veel indruk met hun eerste show op ZAND. Een enorme zomerse energiebom die goed matcht met het DNA van het strandfeest”.

Medepresentator Jeroen van Koningsbrugge vult aan: “Aangezien sommige vakjuryleden op dat moment niet op zaten te letten, móesten we de band wel terugvragen”.

Solo

Voor Lil Kleine wordt het z’n eerste solo optreden op Strandfestival ZAND. Eerder was hij al met Ronnie Flex te gast op het strand van Almere.

“Ik heb Lil Kleine ontmoet op De Vrienden van Amstel LIVE! en op een erg gezellige avond daar met hem afgesproken dat we elkaar weer op ZAND zouden zien”, aldus van Koningsbrugge die voor de 10e keer het festival zal presenteren.

Strandfestival ZAND wordt sinds 2008 georganiseerd op het strand van Almere en trekt jaarlijks zo’n 25.000 bezoekers.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Deel dit artikel dan via social media! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.