Klik om te vergroten

Gordon in het gelijk gesteld door rechtbank
Laatste update: maandag 23 april 2018 - 21:50 uur


Gordon is in een kort geding door de rechtbank in het gelijk gesteld. Zijn ex Kevin spande een kort geding aan nadat Gordon de relatie kenbaar maakte via zijn social media kanalen.

Nadat Gordon de relatie kenbaar maakte, ontving de entertainer meerdere berichten van vrouwen die door Kevin bedrogen en opgelicht zouden zijn. Om deze reden werd de relatie door Gordon beëindigd, terwijl zijn ex Kevin de relatie ontkende en Gordon betichtte van smaad en laster.

WhatsApp-berichten

In de WhatsApp-berichten welke als gevolg van het kort geding zijn geopenbaard valt te lezen dat Kevin en Gordon seks hebben gehad en dat zij van elkaar hielden.

Ook wordt er over een eventuele coming-out van Kevin gesproken en waren er plannen om het zes maanden samen zijn te vieren.

Oordeel

Via een kortgeding werd een contactverbod en rectificatie geëist waar de rechter niet mee akkoord ging: uit duizenden WhatsApp-berichten blijkt dat de twee mannen wel degelijk een (seksuele) relatie hebben gehad.

Kevin en zijn advocaten mogen de relatie welke de Almeerder met Gordon had, niet meer ontkennen. Wanneer dat wel wordt gedaan staat daar een boete van 5000 euro op. Ook mag Gordon verschillende media benaderen met het oordeel wat de rechtbank heeft gegeven in het kort geding.

Ook is Kevin door de rechtbank veroordeeld tot het betalen van de proceskosten.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Deel dit artikel dan via social media! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.