Het weer in Almere

 • Vandaag

  Ma 15 augustus 2022
  28 °C
 • Morgen

  Ma 15 augustus 2022
  27 °C
 • Overmorgen

  Di 16 augustus 2022
  19 °C

Meer weer? Klik hier

Maandag 15 augustus 2022
20.0 °c
2

Word jij onze 38,646e volger?

instagram

linkedin

Opsporing Verzocht besteedt aandacht aan woningoverval Faunabuurt

112 Faunabuurt


Het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond aandacht aan een overval op een woning aan de Panterweg in Almere Buiten.

De woningoverval vond plaats op vrijdagavond 23 maart toen twee gewapende mannen de woning binnendrongen, één van de mannen droeg een zeer gelijkend politieuniform. 

De bewoners raakte hierbij gewond en werden vastgebonden waarna de overvallers het hele huis doorzochten en weer vertrokken.

Weesp

De recherche onderzoekt ook een overval op een woning in Weesp welke werd gepleegd in de nacht van 12 op 13 mei: drie mannen drongen toen een woning binnen verkleed als politieagenten. 

Zij bedreigden de bewoners met een wapen en namen een geringe buit mee. Onbekend is of de politie verband houdt met de overval in Almere.

Verkeerd adres

In beide gevallen heeft de politie vermoedens dat de daders bij de verkeerde woningen naar binnen gingen, mogelijk doordat de overvallers dachten dat er een specifieke buit te halen viel. 

In Almere zouden de mannen opzoek zijn gegaan naar een kluis en in Weesp een hennepkwekerij. 

Compositietekening

Van de dader die in Almere een gelijkend politieuniform droeg heeft de politie een compositietekening gemaakt, deze compositietekening zal dinsdagavond worden getoond in de hoop dat er mensen zijn die de man herkennen. 

Ook is er een reconstructie gemaakt van de overval in Almere. Opsporing Verzocht is dinsdagavond vanaf 20.30 uur te zien op NPO1.


Tags bij dit artikel: Faunabuurt

Buurtmeldingen Ontvang gratis een melding via Facebook Messenger bij nieuws over Faunabuurt of een andere buurt naar keuze. Ook kun je de voorkeur opgeven om meldingen te ontvangen bij belangrijk nieuws, weeralarmen, hinder op het spoor, winacties of bij een P2000-melding uit jouw straat. Heb je een nieuwstip uit Faunabuurt? Klik hier om een tip in te sturen.
.. of ontvang via Twitter! Dezelfde type meldingen, maar dan via Twitter als privébericht. Net zo snel en gemakkelijk!

Vacature-alert - 36 nieuwe vacatures!

Er zijn de afgelopen week in totaal 36 vacatures geplaatst voor banen in de regio's Almere, Hilversum, Naarden, Dronten, Weesp, Lelystad en Huizen.

Bekijk overzicht


Meer artikelen in 112


Uitgelicht door de redactie

Het weer in Almere

 • Vandaag

  Ma 15 augustus 2022
  28 °C
 • Morgen

  Ma 15 augustus 2022
  27 °C
 • Overmorgen

  Di 16 augustus 2022
  19 °C

Meer weer? Klik hier

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only
Tips! Stuur in!