Klik om te vergroten


Nickelodeon organiseert festival op Almere Strand
Laatste update: dinsdag 01 mei 2018 - 14:21 uurOp zondag 26 augustus organiseert Nickelodeon voor de eerste keer het 'Nickelodeon Familie Festival'. 

Het festival wordt georganiseerd in samenwerking met Tribe Company welke ook verantwoordelijk is voor onder meer De Vrienden van Amstel LIVE! en Strandfestival ZAND.

Volgens een woordvoerder van Tribe Company staat het festival in het teken van optredens van bekende Nederlandse artiesten en activiteiten welke geïnspireerd zijn door de vele programma's van Nickelodeon. 

Familieplezier

Victor Coolman (Vice President van Nickelodeon) zegt dat de tijd rijp is voor een eerste Nickelodeon Familie Festival. "De combinatie van livemuziek en de totale Nickelodeon-beleving zorgt voor een stranddag vol familieplezier", aldus Coolman.

Het Nickelodeon Familie Festival duurt van 10.00 tot 18.30 uur, het volledige programma zal binnenkort bekend worden gemaakt.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Deel dit artikel dan via social media! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.