Meldingen van hulpdiensten in Almere realtime in je tijdlijn op Facebook ontvangen? - Klik hier voor meer informatie.
Klik om te vergroten

Hemelvaartsbingo in Almere Buiten
Laatste update: donderdag 10 mei 2018 - 11:50 uur


Donderdagavond vindt er bij Café het Steegje in Almere Buiten een Hemelvaartsbingo plaats waarbij je verschillende leuke prijzen kunt winnen!

De hoofdprijs is twee dagen weg naar Walibi met 4 personen! Ook zijn er verschillende andere prijzen als vier kaarten voor de Libelle Zomerweek, een Dolce Gusto koffieaparaat, XL-bakplaat, kaarten voor 'Heren Uit De Kleren' en twee kaarten voor Tino Martin, Django Wagner, Peter Beense en Frans Duijts.

Daarnaast zijn er nog verschillende huishoudelijke prijzen te winnen! Er worden zes rondes gespeeld met drie winkansen per ronde. Bingoboekjes kosten 10 euro per boekje.

De bingo begint om 20.00 uur en is naar verwachting rond 22.30 uur ten einde. Rond 21.35 uur wordt er een (rokers)pauze ingelast waarbij er ook even naar Waylon's optreden van het Eurovisie Songfestival kan worden gekeken!


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Deel dit artikel dan via social media!

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.