Klik om te vergroten
Foto: aangeleverd


Eindexamens: "gebruik Rocketbrain om beter te presteren"
Laatste update: zondag 13 mei 2018 - 13:45 uurDe eindexamens staan weer voor de deur! Daar waar er studenten zijn die medicijnen op doktersvoorschrift als bijvoorbeeld Ritalin misbruiken om beter te presteren, zijn er natuurlijke voedingssupplementen die onschadelijk zijn en zelfs een beter effect hebben.

Het natuurlijke hulpmiddel werd ontwikkeld door de Ralph Looijen uit Amsterdam en Michiel Pham uit Almere.

Rocketbrain is een natuurlijk voedingssupplement die de concentratie, cognitie, focus, geheugen en energie verhoogt. Van alle ingrediënten die Rocketbrain bevat is wetenschappelijk bewezen dat deze een positief effect hebben op de algehele hersenprestaties", legt Michiel Pham uit.

Idee

Het idee om Rocketbrain te ontwikkelen was volgens Pham tot stand gekomen met de maatschappelijke relevantie het toenemende misbruik van middelen als Ritalin.

Daarnaast ligt de werkdruk tegenwoordig hoog en zijn er veel afleidingen in het dagelijks leven als de smartphone: "Ook willen wij bijvoorbeeld studenten een legaal, veilig en natuurlijk alternatief geven om goede resultaten te kunnen behalen."

Rocketbrain is ook te gebruiken voor sporters en professionals voor een energie/concentratie boost. Gebruikers van Rocketbrain die het natuurlijke voedingssupplement gebruikten voor hun examens, ervaarden het gebruik er van positief.

Meer informatie over Rocketbrain is te vinden op de website.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Deel dit artikel dan via social media! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.