De eindexamens staan weer voor de deur! Daar waar er studenten zijn die medicijnen op doktersvoorschrift als bijvoorbeeld Ritalin misbruiken om beter te presteren, zijn er natuurlijke voedingssupplementen die onschadelijk zijn en zelfs een beter effect hebben.

Het natuurlijke hulpmiddel werd ontwikkeld door de Ralph Looijen uit Amsterdam en Michiel Pham uit Almere.

Rocketbrain is een natuurlijk voedingssupplement die de concentratie, cognitie, focus, geheugen en energie verhoogt. Van alle ingrediënten die Rocketbrain bevat is wetenschappelijk bewezen dat deze een positief effect hebben op de algehele hersenprestaties", legt Michiel Pham uit.

Idee

Het idee om Rocketbrain te ontwikkelen was volgens Pham tot stand gekomen met de maatschappelijke relevantie het toenemende misbruik van middelen als Ritalin.

Daarnaast ligt de werkdruk tegenwoordig hoog en zijn er veel afleidingen in het dagelijks leven als de smartphone: "Ook willen wij bijvoorbeeld studenten een legaal, veilig en natuurlijk alternatief geven om goede resultaten te kunnen behalen."

Rocketbrain is ook te gebruiken voor sporters en professionals voor een energie/concentratie boost. Gebruikers van Rocketbrain die het natuurlijke voedingssupplement gebruikten voor hun examens, ervaarden het gebruik er van positief.

Meer informatie over Rocketbrain is te vinden op de website.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Sint & Piet Dwalen Af - Aflevering 3 (zaterdag 25 november 2023)

? DAAR ZIJN WE WEER! Met de derde aflevering. ? De stroom viel uit, maar het is toch gelukt om een uitzending te maken. VlogPiet is inmiddels onderweg naar Rotterdam. ? Dinsdag om 17.00 uur zie je aflevering #VIER! ?

Geplaatst door Sint & Piet Dwalen Af op Zaterdag 25 november 2023

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit entertainment