Meldingen van hulpdiensten in Almere realtime in je tijdlijn op Facebook ontvangen? - Klik hier voor meer informatie.
Klik om te vergrotenHet Bos der Onverzettelijken werd 25 jaar geleden geplant (foto door: onbekend)

Genomineerden voor 44e Walk of Fame tegel bekend
Laatste update: donderdag 17 mei 2018 - 09:50 uur


De vijf genomineerden voor de 44e tegel van de Walk of Fame in Almere zijn bekend. Tot 20 juni kunnen inwoners van Almere hun stem uitbrengen op één van de vijf onderwerpen welke belangrijk zijn geweest voor het jaar 2017.

De genomineerde onderwerpen voor de 44e tegel zijn het Bos der Onverzettelijken welke 25 jaar geleden werd geplant, het binnenslepen van de titel 'Almere Beste Binnenstad van Nederland 2017-2019', Luierpark in Stripheldenbuurt, het 30-jarig bestaan van VMCA en het bouwproject TinyHouses.

De tegels liggen verspreid door het Stadshart van Almere en vertellen het verhaal van de stad. Zo is er eerder een tegel toegewezen aan de overgang op netnummer 036 (1992), het eerste Bevrijdingsfestival in Almere (1993) en de ingebruikname van het stadhuis (1986).


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Deel dit artikel dan via social media!

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.