Klik om te vergroten

"Overvallers winkel in Parkwijk waren al urenlang in de buurt"
Laatste update: zondag 20 mei 2018 - 13:08 uur


Twee mannen die zaterdagmiddag een overval hebben gepleegd op de Bruna aan de Haagbeukweg, hingen al urenlang rond in het gebied. Dat zegt de politie.

Volgens getuigen waren zij rond 15.00 uur al in de omgeving van een nabijgelegen pizzeria waar zij voorbijgangers om een sigaret vroegen. De Bruna werd om 17.00 uur overvallen.

Bij de overval raakte niemand gewond, de overvallers gingen er uiteindelijk vandoor met de inhoud van de kassa. Een zoekactie in de omgeving door de politie leverde niets op.

Signalement

  • Verdachte 1 is een slanke, negroïde man van 20 á 25 jaar oud en 1.75 tot 1.80 meter lang. Hij droeg een zwarte broek en trui met capuchon (hoodie) met een opvallend groot embleem op de rug.
  • Verdachte 2 is een gezette, donkergetinte man van ongeveer 20 jaar oud en ongeveer 1.70 meter lang. Hij droeg een blauwe trainingsbroek en zwarte jas met capuchon.

Getuigen worden gevraagd om contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Deel dit artikel dan via social media! Onze dank is groot. 😊

ReactiesMax Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.