Klik om te vergroten


Almere Nieuws bestaat 5 jaar: kom naar de bingo op vrijdag 1 juni!
Laatste update: zondag 20 mei 2018 - 16:38 uurOp vrijdag 1 juni viert Almere Nieuws haar 5-jarig bestaan met een bingo bij Café Het Steegje in Almere Buiten.

Er zijn vele prijzen als kaarten voor Strandfestival ZAND, goedgevulde dozen van WereldSnackBox, verschillende huishoudelijke apparaten, tegoedbonnen, frituurpan, boodschappenpakketten en natuurlijk een mooie, waardige hoofdprijs!

Een bingoboekje met 6 kaarten kost 10,00 euro, er worden 3 rondes per bingokaart gespeeld - 18 keer kans op een prijs dus! Na de bingo vindt er nog een loterij plaats waarbij er nog een aantal prijzen worden weggegeven onder alle deelnemers.

Vol = vol!

Om zeker te zijn van een plekje kun je online reserveren - door online te reserveren ontvang je tevens ook een extra bingokaart die je tijdens de eerste ronde kunt gebruiken!

De bingo start om 20.00 uur en is naar verwachting om 22.15 uur afgelopen. Muziek wordt verzorgd door Vince Collet, hapjes en drankjes natuurlijk ook aanwezig!


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Deel dit artikel dan via social media! Onze dank is groot. 😊

ReactiesMax Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.