Knutselkookclub opent in Almere
Kom je ook naar onze verjaardagsbingo op zaterdag 25 mei 2019? Je maakt kans op zo'n 45 prijzen gericht op de zomer waaronder kaarten voor Strandfestival Zand! - Klik hier voor meer informatie.
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


Knutselkookclub opent in Almere
Laatste update: woensdag 23 mei 2018 - 13:54 uurOp zaterdag 23 juni opent de Knutselkookclub haar deuren in Almere. Bij de Knutselkookclub aan de Rodinweg in Tussen de Vaarten kunnen kinderen (van kleuter tot tiener) terecht voor de kook-bso, kookclubs en creatieve activiteiten.

Ook is Knutselkookclub gespecialiseerd in het vieren van kinderfeestjes. Een week na de opening, op zaterdag 30 juni, houdt de Knutselkookclub vanaf 13.00 uur haar openingsfeest waarbij er leuke activiteiten zijn georganiseerd.

Meer informatie is beschikbaar op de website van Knutselkookclub.

Bekijk hieronder de flyer:


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Reacties

Reacties lezen

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.