❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


Komend weekend tropisch warm in Almere
Laatste update: vrijdag 25 mei 2018 - 15:10 uurHet wordt komend weekend tropisch warm in Almere - daar waar de temperatuur vrijdag al op 26 graden uitkwam, wordt het zaterdag en zondag nóg warmer.

Zaterdag zal de zon zich voor een groot deel laten zien met daarbij een temperatuur van 28 graden, zondag iets meer bewolking met daarbij een temperatuur van 27 graden.

De volgende week start met een temperatuur van 27 graden, maar voor maandag staat er regen en onweer in het vooruitzicht. Ook op de dinsdag, woensdag en donderdag kunnen er buien over Almere trekken. 

Elke ochtend een tweet ontvangen in je tijdlijn met de actuele weersvoorspelling? Volg Almere Nieuws op Twitter


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Reacties

Reacties lezen

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.