Vaderdag bij Outdoorpark SEC Survivals
Kom je ook naar onze verjaardagsbingo op zaterdag 25 mei 2019? Je maakt kans op zo'n 45 prijzen gericht op de zomer waaronder kaarten voor Strandfestival Zand! - Klik hier voor meer informatie.
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten
Foto: aangeleverd


Vaderdag bij Outdoorpark SEC Survivals
Laatste update: dinsdag 29 mei 2018 - 10:31 uurOp zondag 17 juni is het vaderdag! Op deze dag kun je bij Outdoorpark SEC Survivals in Almere meedoen aan een avontuurlijk evenement waarbij het gehele gezin op expeditie gaat opzoek naar de schat.

De vader is de aanvoerder van het team maar heeft alle hulp nodig bij deze uitdaging! Iedereen in het team zal moeten meehelpen om alle uitdagingen te overwinnen voordat je bij de schat aankomt.

Avontuur vol hindernissen

Een expeditie vol avonturen en spannende uitdagingen: je komt lastige hindernissen tegen, gaat boogschieten, een vlot bouwen en klimt over een junglebrug.

Tijdens de expeditie verzamel je puzzelstukjes en hulpmiddelen om de schat te kunnen zoeken. Na afloop kun je heerlijk nagenieten bij het kampvuur.

Meer informatie is te vinden op de website van Outdoorpark SEC Survivals.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.