Kom je ook naar onze verjaardagsbingo op zaterdag 25 mei 2019? Je maakt kans op zo'n 45 prijzen gericht op de zomer waaronder kaarten voor Strandfestival Zand! - Klik hier voor meer informatie.
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergrotenFoto's door Patrick Moses Fotografie en Michel's Foto's


[Foto's] Almere Nieuws viert 5-jarig bestaan met jubileumbingo
Laatste update: zaterdag 02 juni 2018 - 09:33 uurAfgelopen vrijdag vierde Almere Nieuws bij Café Het Steegje in Almere Buiten haar 5-jarig bestaan met een jubileumbingo welke druk is bezocht.

Zo'n 150 deelnemers maakte kans op tientallen prijzen als een 3-gangen diner inclusief wijnarrangement bij BoatHouse Almere, een mini-cruise naar New Castle inclusief zakgeld, huishoudelijke apparaten, pannen(sets) en kaarten voor Strandfestival ZAND. Na de bingo werd er nog een loterij gehouden waar nog eens prijzen werden verloot onder alle deelnemers.

Deelnemers konden van te voren via de website kaarten reserveren voor de bingo wat er voor zorde dat de bingo in korte tijd was volgeboekt. 


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.

Foto's (77)

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Reacties

Reacties lezen

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.