[Foto's] Porsche Parade in Almere Stad trekt veel bekijks
Kom je ook naar onze verjaardagsbingo op zaterdag 25 mei 2019? Je maakt kans op zo'n 45 prijzen gericht op de zomer waaronder kaarten voor Strandfestival Zand! - Klik hier voor meer informatie.
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergrotenFoto's door Patrick Moses Fotografie


[Foto's] Porsche Parade in Almere Stad trekt veel bekijks
Laatste update: zaterdag 02 juni 2018 - 19:46 uurHonderden Porsches afkomstig uit heel Europa zijn dit weekend naar Nederland gekomen vanwege de Porsche Parade Europe 2018: zaterdag stonden de voertuigen opgesteld in Almere.

De voertuigen trokken veel bekijks van autoliefhebbers, zo kon men een blik werpen op de voertuigen. Ook reden de Porsches in colone door Almere Centrum.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.

Foto's (33)

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Reacties

Reacties lezen

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.