Meldingen van hulpdiensten in Almere realtime in je tijdlijn op Facebook ontvangen? - Klik hier voor meer informatie.
Klik om te vergrotenFoto: aangeleverd

Horror Night bij Kinepolis in Almere Stad: win kaarten voor Hereditary!
Laatste update: dinsdag 05 juni 2018 - 14:02 uur


Door internationale pers is de film Hereditary uitgeroepen tot 'engste horrorfilm ooit' en wordt 'The Exorcist van deze generatie' genoemd: komende vrijdag vindt bij Kinepolis in Almere Stad de voorpremière plaats tijdens de Kinepolis Horror Night en jij kunt twee kaarten winnen!

In een aantal bioscopen is de film al bijna uitverkocht, liefhebbers moeten dus snel toeslaan om de horrorfilmbeleving niet te missen! Kaarten voor de Kinepolis Horror Night zijn beschikbaar via de website van Kinepolis.

Intense filmbeleving

Tijdens de Kinepolis Horror Night zal de filmbeleving nóg intenser zijn: iedereen krijgt een bijzonder welkomstdrankje, de bioscoop zal worden aangekleed in horrorthema en om op te warmen wordt van te voren de korte film Sweet Tooth vertoond.

De inloop van de Kinepolis Horror Night start om 21.45 uur waarna om 22.10 uur de film begint. Wil jij kaarten winnen voor de Kinepolis Horror Night? Bezoek dan snel onze actiepagina!
 


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Deel dit artikel dan via social media!

ReactiesMax Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.