Klik om te vergroten
Foto: aangeleverd


Horror Night bij Kinepolis in Almere Stad: win kaarten voor Hereditary!
Laatste update: dinsdag 05 juni 2018 - 14:02 uurDoor internationale pers is de film Hereditary uitgeroepen tot 'engste horrorfilm ooit' en wordt 'The Exorcist van deze generatie' genoemd: komende vrijdag vindt bij Kinepolis in Almere Stad de voorpremière plaats tijdens de Kinepolis Horror Night en jij kunt twee kaarten winnen!

In een aantal bioscopen is de film al bijna uitverkocht, liefhebbers moeten dus snel toeslaan om de horrorfilmbeleving niet te missen! Kaarten voor de Kinepolis Horror Night zijn beschikbaar via de website van Kinepolis.

Intense filmbeleving

Tijdens de Kinepolis Horror Night zal de filmbeleving nóg intenser zijn: iedereen krijgt een bijzonder welkomstdrankje, de bioscoop zal worden aangekleed in horrorthema en om op te warmen wordt van te voren de korte film Sweet Tooth vertoond.

De inloop van de Kinepolis Horror Night start om 21.45 uur waarna om 22.10 uur de film begint. Wil jij kaarten winnen voor de Kinepolis Horror Night? Bezoek dan snel onze actiepagina!
 


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Deel dit artikel dan via social media! Onze dank is groot. 😊

ReactiesMax Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.